Szolgáltatások

Home Szolgáltatások
szolgáltatások
sz2
szolg-vonal
Demo

Demoszolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik most választanak regisztrációs rendszert és szeretnék közelebbről megismeri a ConfWare rendszert. A szolgáltatás ingyenes, a demobemutató igényléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

szolg-vonal
Személyes tréning

A ConfWare rendszer megalkotása során elsődleges szempont volt, hogy egyszerűen elsajátítható, könnyen átlátható megoldást alkossunk, így használata önállóan is elsajátítható. Amennyiben szeretné felgyorsítani a rendszer megismerésének folyamatát, elmélyítené tudását vagy új modulról szeretne részletes tájékoztatást, kérjen időpontot ügyfélszolgálatunkon személyre szabott tréningünkre.

szolg-vonal
Fejlesztési szolgáltatások

A ConfWare rendszer számos más szoftverrel kompatibilis, ugyanakkor igény esetén rendelkezésre állunk újabb szoftver integrációjának megvalósítása terén. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk a kívánt fejlesztésekről, melyhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén.

szolg-vonal
Archiválás

Archiválási szolgáltatásunkkal a rendezvényt követően is hozzáférést biztosítunk a ConfWare rendszerhez az adminisztrátorok számára, így az eredeti struktúrában használhatók tovább a rendszerben tárolt adatok.

szolg-vonal
Terméktámogatás

Terméktámogatási szolgáltatásunkat ajánljuk azon ügyfeleink részére, akik rendszeres, személyes segítséget igényelnek az online rendszer használatával kapcsolatban. A terméktámogatás email-en és telefonon, szükség esetén videóhíváson keresztül érhető el.