Rólunk

Home Rólunk

IT megoldást nyújtunk, amely segít Önnek konferenciája megszervezésében

A ConfWare szoftver moduláris rendszerét a Molcomp System Kft. hozta létre 2005-ben, amelyet a következő években folyamatosan fejlesztettek a különféle rendezvényszegmensekben tevékenykedő megrendelők igényei alapján. 2021 tavaszán az Akadémiai Kiadó Zrt. megvásárolta a ConfWare szoftvert, és azóta minden értékesítéssel, üzemeltetéssel és fejlesztéssel kapcsolatos feladatot a kiadó lát el.

 

Az Akadémiai Kiadó Magyarország legrégibb, 1828 óta folyamatosan működő kiadója. Alapítója és jelenleg kisebbségi tulajdonosa a Magyar Tudományos Akadémia; többségi tulajdonosa a Wolters Kluwer globális szolgáltató vállalat.

 

A kiadó konferenciaszervező üzletága, az AKCongress 2009-ben jött létre, mely részben saját kezdeményezére, részben tudományos társaságokkal együttműködve, nemzetközi sorozatok egy-egy állomását Magyarországra hozva szervez sikeres konferenciákat. Az azóta eltelt években szerzett tapasztalatok is segítenek bennünket abban, hogy a továbbfejlesztett ConfWare rendszer partnereit egy rugalmas, hatékony eszközzel támogathassuk, mellyel megalapozhatják rendezvényeik sikerét.