envelope confware@akademiai.hu phone +3620 349 0827

Rólunk

A Molcomp System Kft. 26 éve működő családi vállalkozás. A tevékenység fő vonala a web alapú és digitális szolgáltatásokra specializálódott, ami megalapozott és helyes választásnak bizonyult. A családtagok is bedolgoznak a vállalkozásba, de dolgozunk alvállalkozókkal is, alapvetően webfejlesztésben, illetve ügyfélszolgálati vonalon. További részletek a céges honlapunkon.

Molnár István

cégvezetés, marketing, értékesítés, pénzügy

Molnár Tamás

programozás, webfejlesztés

Molnár Anita

PR, CSR, marketing

ifj. Molnár István

digitális média, film-videó utómunkák

Fő tevékenység
A cég fő profilja a web alapú szoftverek fejlesztése és üzemeltetése. Ügyfeleink a weben keresztül használják online rendszereinket, melyek üzemeltetéséről és időszakos továbbfejlesztéséről mi gondoskodunk.

Küldetésünk
Missziónknak érezzük, hogy web alapú szolgáltatásaink segítségével egyszerűsítsük és korszerűsítsük vállalkozások, egyesületek és magánszemélyek életét és munkáját. Az Internet korában a webes lehetőségekkel egyre inkább élni kell és szeretnénk az ebben a tekintetben a „keleti blokk” országaként elszenvedett lemaradásunkat a magunk eszközeivel is csökkenteni Magyarországon. Hiszünk az egyszerűségben, szükségtelen funkciókat és feleslegesen bonyolult folyamatokat nem építünk a rendszereinkbe. Az ügyfeleink valós szükségleteire és pozitív használati élményére fókuszálunk fejlesztéseink során.

A cégvezetőről

Üdvözlöm, Molnár István vagyok, a Molcomp System Kft. alapítója, többségi tulajdonosa és ügyvezetője.

1993 óta vezetem a vállalkozásomat, kezdetben Budapesten számítástechnika és irodaszer üzletet, valamint kiadványszerkesztő és programozó stúdiót üzemeltettem. A rendezvényszervezéssel több mint 25 éve állok kapcsolatban, alvállalkozóként dolgoztam a BME Rendezvényiroda és a Magyar Kémikusok Egyesülete konferenciáin, így rendezvény szoftvereink az ott megszerzett szervezési tapasztalataimra is támaszkodnak.

2005-ben - jeles eredménnyel - elvégeztem a Pentaschool Oktatási Központ „Rendezvényinformatikus” képzését, majd Békéscsabára költöztem és itt is létrehoztam telephelyet a cégnek. Jelenleg is itt élek, de sokat járok Budapestre mind családi, mind üzleti okokból.

Bár már nem vagyok fiatal, igen intenzív életet élek, mind az üzletben, mind a magánéletben. A marketing és cégvezetési tudásom fejlesztése és napra kész állapotban tartása érdekében sok szakmai konferencián és tréningen veszek részt, igyekszem jó hatásfokkal hasznosítani az ezeken megszerzett tudást.