Konferencia résztvevői kategória modul

Home Modulok Konferencia résztvevői kategória modul

A konferencia szervezők számára hasznos, ha olyan informatikai megoldás támogatja a munkájukat, amelynek köszönhetően az adott rendezvény igényei szerint tudják kialakítani az egyes résztvevői csoportokat. A ConfWare résztvevői kategória modulja ezt biztosítja.

Résztvevői kategóriák rendezvényhez szabva

A ConfWare segítségével tökéletesen a konferenciára tudjuk szabni az online felületet: az egyes résztvevői csoportokhoz különféle felhasználói felületet tudunk létrehozni, melyek eltérhetnek nyelvben, valutában, árakban, választható programokban, stb.

Milyen előnyöket nyújt a konferencia résztvevői kategória modul?

Egyedileg létrehozható résztvevői kategóriák

A konferencia résztvevői többféle kategóriába is sorolhatók, hiszen lehetnek különböző tudományos társaság, szervezet tagjai, illetve nem tagok. A ConfWare szoftver lehetővé teszi, hogy az adott rendezvény igényei szerint alakítsuk ki, és nevezzük el a résztvevői kategóriákat. Akár VIP-kategóriát is létre tudunk hozni a kiemelt, meghívott vendégek számára.

Rugalmasan alakítható felhasználói felületek

A ConfWare modulos felépítésének köszönhetően azt használjuk a több mint 12 modul közül, amire éppen az adott rendezvény esetében szükségünk van. Egyénileg be tudjuk állítani, hogy a konferencia menüpontjai között megjelenjen-e például a kísérő személyek, a szállás, az opcionális programok, az ebéd, a transzfer, a hotel modul, illetve azt is meghatározhatjuk, hogy az egyes felületeket mely résztvevői kategória láthatja. Például, ha kizárólag a tagok számára rendezünk a konferencia során egy vacsorát, ahova hozhatnak magukkal kísérő személyt is, úgy az online felületen a program, és a kísérő személy lehetősége csak esetükben lesz látható.

A szoftver arra is lehetőséget nyújt, hogy a szponzorok és kiállítók számára külön jelentkezési felületet lehessen kialakítani, amit kizárólag ők láthatnak.

Nemzetközi konferenciákhoz is használható

Ha külföldi résztvevői kategóriát is létrehozunk, akkor beállíthatjuk, hogy esetükben angolul jelenjenek meg a szövegek, illetve a feltüntetett valuta, és árak is ehhez igazodjanak. A szoftver előnye továbbá, hogy többféle valutát is kezelni tud.

Az adatok gyors exportálásának lehetősége

A ConfWare online rendszerrel könnyedén összegyűjthetjük és kezelhetjük az egyes résztvevői kategóriák adatait, kisebb és nagyobb konferenciák esetében egyaránt. Az adatokat egy kattintással kinyerhetjük a rendszerből. Az excel táblázatba exportált adatok között egyszerűen szűrhetünk. 

Résztvevői kategória modul főbb jellemzői

  • A rendezvényen alkalmazott modulok közül kiválaszthatóak, hogy az adott résztvevői kategória milyen felületeket láthat
  • Kiemelt, meghívott vendégek számára elkülönített felületet lehet létrehozni
  • Kiállítók és szponzorok részére jelentkezési felület alakítható ki