Konferencia regisztrációs modul

Home Modulok Konferencia regisztrációs modul

Ha a konferencia szervezői olyan sokoldalú, felhasználói igényekre szabható online regisztrációs rendszerrel rendelkeznek, amelyben egy helyen kezelhető minden adat, folyamatosan nyomon követhetők a regisztrációs díjak, akkor számottevően csökken az adminisztrációra fordított idő, nagyobb hangsúlyt lehet fektetni a szervezés többi folyamatára. A ConfWare szoftver több, mint 12 modulból épül fel, amelyek egyike a konferencia regisztrációs modul.

Regisztráció egyéni igényekre szabva

A konferencia szervezése esetén kulcsfontosságú, hogy olyan szoftver könnyítse meg a szervezők munkáját, amelyet gyorsan, egyszerűen átláthatnak. A ConfWare esetében úgy alakítottuk ki a szolgáltatásokat, hogy azok minél jobban megfeleljenek az ügyfelek igényeinek.

Cégünk nem csak szoftveres oldalról ismeri a rendezvényszervezés világát, de 2009 óta külön üzletágunk foglalkozik tudományos konferenciák megvalósításával, így sokrétű tapasztalattal állunk partnereink rendelkezésére.

Milyen előnyöket nyújt a konferencia regisztrációs modul?

A rendezvény típusához alakítható

A résztvevő első találkozási pontja a szoftverrel a regisztrációval kezdődik. Lényeges, hogy a regisztrációs folyamat során olyan adatokat kérjünk be tőle, ami számunkra hasznos, felesleges adatok bekérésével ne húzzuk az idejét. Ez meggyorsítja a regisztrációs folyamatot is, és egyúttal átláthatóbbá és gördülékenyebbé teszi ezt a szakaszt az érdeklődő számára is. További előny a résztvevők számára, hogy nem kell több különböző platformot, vagy weboldalt használniuk a regisztrációhoz, illetve a díjfizetéshez.

Rendezvényszervezőként lehetőségünk van a konferencia típusához igazítani a bekért személyes adatokat, hiszen más igények merülhetnek fel egy tudományos vagy szakmai konferencia, mint egy workshop vagy termékbemutató esetén. Így például, ha az étkezés is része a rendezvénynek, akkor rá lehet kérdezni az étkezési szokásokra, allergiákra is, míg más esetben lényegtelenek ezek a kérdések.

Résztvevői kategóriák rugalmas kialakítása

A konferencia típusa alapján alakíthatjuk ki – illetve nevezhetjük el – az egyes résztvevői kategóriákat. Így például a résztvevő lehet tag, nem tag, előadó, de kialakítható VIP-kategória is. Megszabhatjuk, hogy az adott kategória esetén milyen személyes adatokat kérünk be, így például a VIP-kategóriánál ez lehet akár csak pár adat.

A jelentkezők adatainak gyors áttekintése

A ConfWare online regisztrációs rendszerrel könnyedén összegyűjthetjük és kezelhetjük a jelentkezők adatait kisebb és nagyobb konferenciák esetében egyaránt. Az adatokat modulonként kinyerhetjük egy kattintással a rendszerből. Az excel táblázatba exportált adatok között egyszerűen szűrhetünk, akár arra vagyunk kíváncsiak melyik országból érkeznek a legtöbben, hányan jelentkeztek korai regisztrációval, netán hányan nem fizették még ki a díjat. 

A regisztráció modul főbb jellemzői

  • Személyes és szakmai adatok bekérése az eseményre szabottan
  • Étkezési szokások / diéták felmérése a magas szintű vendéglátás támogatására
  • Mozgásukban korlátozott résztvevők előre jelezhetik asszisztencia igényüket
  • Egyedileg beállítható résztvevői kategóriák
  • Konfigurálható regisztrációs díjak és időszakok
  • Kódhoz rendelhető regisztrációs kategóriák
  • Könnyen kezelhető egyéni kedvezmények
  • Egyedi azonosítás QR kód segítségével a helyszíni regisztráció könnyítésére
  • Rugalmas adminisztrátori jogosultság kezelés