Konferenciaszervező szoftver

Home Szolgáltatások

A ConfWare szoftver a konferencia résztvevői és a szervezők számára is kényelmes, könnyen áttekinthető felületet nyújt, ráadásul egyetlen rendszerben átlátható az összes információ. Az online felület legnagyobb előnye, hogy egyetlen helyen kezeli a regisztrációt, a díjfizetést és a benyújtani kívánt dokumentumokat (absztrakt, tudományos poszter). Szervezőként ezáltal folyamatos rálátásunk van a résztvevők jelentkezésére, az absztraktok beérkezésére, a bírálók munkájára, a regisztrációs díjak megfizetésének ütemére.

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások

Ehhez nyújt támogatást a ConfWare szoftver, amelynek a funkciói kifejezetten alkalmasak a tudományos konferenciák megszervezésére. Cégünknél 2009. óta külön üzletág foglalkozik tudományos konferenciák megvalósításával, amelynek köszönhetően számtalan olyan tapasztalat gyűlt össze, amelyeket felhasználunk az online regisztrációs szoftverünk, a ConfWare fejlesztése során. A funkciók kifejezetten a konferencia szervezők igényeire vannak szabva, a moduláris felépítés pedig lehetővé teszi, hogy nem csak tudományos konferenciáknál, hanem bármilyen típusú rendezvénynél használható legyen (pl. céges rendezvények, workshopok).

Konferenciaszervező szoftver
hölgy és Konferenciaszervező szoftver
szolg-vonal

Demozási lehetőség

Demozási szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik most választanak regisztrációs rendszert és szeretnék közelebbről megismeri a ConfWare szoftver működését. A bemutatón megtapasztalhatja, milyen előnyökkel járhat az online regisztrációs szoftver használata, mennyiben csökkenti az adminisztrációra szánt időt, mérsékli a hibalehetőséget, könnyíti meg a szükséges információk megtalálását. Megtudhatja, hogy a moduláris felépítésének köszönhetően milyen egyszerűen tudja a konferencia típusához szabni a regisztrációs rendszert, a konferencia szolgáltatásokat. A szolgáltatás ingyenes, a demobemutató igényléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

szolg-vonal

Személyes tréning

A ConfWare rendszer megalkotása során elsődleges szempont volt, hogy egyszerűen elsajátítható, könnyen átlátható megoldást alkossunk, így használata önállóan is elsajátítható. Amennyiben szeretné felgyorsítani a rendszer megismerésének folyamatát, elmélyítené tudását, vagy egy új modulról szeretne részletes tájékoztatást, kérjen időpontot ügyfélszolgálatunkon személyre szabott tréningünkre

szolg-vonal

Egyedi szoftverfejlesztés lehetősége

A ConfWare rendszer számos más szoftverrel kompatibilis, ugyanakkor igény esetén rendelkezésre állunk újabb szoftver integrációjának megvalósítása terén. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk a kívánt fejlesztésekről, melyhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén.

szolg-vonal

Archiválási szolgáltatás

Archiválási szolgáltatásunkkal a rendezvényt követően is hozzáférést biztosítunk a ConfWare rendszerhez az adminisztrátorok számára, így az eredeti struktúrában használhatók tovább a rendszerben tárolt adatok.

szolg-vonal

Terméktámogatási szolgáltatás

Terméktámogatási szolgáltatásunkat ajánljuk azon ügyfeleink részére, akik rendszeres, személyes segítséget igényelnek az online rendszer használatával kapcsolatban. A terméktámogatás email-en és telefonon, szükség esetén videóhíváson keresztül érhető el.