packages 2020

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare online egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

A ConfWare(TM) online regisztrációs szolgáltatás

Confware scientific 2020Alapvető informatikai eszköz a magas szintű és hatékony konferenciaszervezéshez...

A ConfwareTM online szolgáltatás egy biztonságos, adatbázis alapú webmegoldás, amely elsősorban tudományos kongresszusok, konferenciák regisztrációs, menedzsment és kommunikációs feladatait kezeli egyetlen komplex rendszerben. A szolgáltatást egyedi tudományos és szakmai rendezvények online menedzselésére ajánljuk konferenciaszervező cégek (PCO), tudományos intézmények és szakmai szervezetek részére.

 A ConfWareTM használata már első alkalmazásakor azonnali teljesítmény- és látogatottság növekedést eredményez, miközben jelentősen csökkenti a szerzezők munkaráfordítását és a szervezési költségeket. Köszönhetően a rendszer moduláris felépítésének, a ConfWareTM könnyen "finomhangolható" egy tudományos vagy szakmai rendezvény tényleges szükségleteinek megfelelően.


Csomagváltozatok és kiegészítők

Confware packages 2020 small

A ConfWareTM változatok kialakításakor abból a koncepcióból indultunk ki, hogy legyen egy ingyenes változatunk - ez a Free - nem részvételi díjas rendezvényekhez, azon túl egy olyan alaprendszer - ez a Standard - amely tartalmazza a szoftver általánosan használt moduljait, és ezzel a változat ki tudjon szolgálni egy átlagos igényű, egy vagy többnapos hazai szakmai konferenciát. A Scientific csomag az online előadás kezelést és az előadás bírálatot is tartalmazza, mely a tudományos konferenciák alapvető igénye. A nem minden esetben szükséges, speciális funkciójú további szolgáltatásokat a Pro és a Scientific kiegészítő lehetőségek tartalmazzák. A teljes szolgáltatás-választék a Premium csomagban áll rendelkezésre.

 
Csomagok és szolgáltatások
Standard
Pro Scientific Premium
Céges rendezvény, szakmai konferencia,
szeminárium, workshop
 Tudományos szimpózium,
konferencia, kongresszus
Online regisztráció yes yes yes yes
Online kommunikáció yes yes yes yes
WebAdmin központ yes yes yes yes
Étkezés yes yes yes yes
Szállásfoglalás yes yes yes yes
Programok yes yes yes yes
Transzfer yes yes yes yes
Részvételi díjak
yes yes yes yes
Pro-forma számla
yes yes yes yes
Átutalásos fizetés yes yes yes yes
Online kártyás fizetés1 yes yes
Számla export2 yes yes
E-számla lehetőség3 yes yes
Előadás kezelés yes yes
Előadás bírálat yes yes
Program összeállítás4 yes yes
Előadáskötet generálás5 yes yes
Szerzőindex generálás kötethez yes yes


yes --> Standard csomag szolgáltatásai
yes+yes --> Pro csomag szolgáltatásai
yes+yes --> Scientific csomag szolgáltatásai
yes+yes+yes --> Premium csomag szolgáltatásai

yes Pro kiegészítő szolgáltatások, egyenként is hozzáadhatók a Standard és a Scientific csomaghoz

1 CIB Bank, OTP Bank, SimplePay, K&H Bank, FHB Bank, WireCard, PayPal kapcsolat. A magyar bankokkal előzetes szerződéskötés szükséges
Számlaadatok export lehetősége CSV vagy XML formátumban számlázó programok felé
Az e-számla szolgáltatóval előzetes szerződéskötés szükséges
4 Text, HTML és XML kimeneti lehetőséggel
5 Absztrakt kötet előadás-kivonatainak formázott kinyerése a rendszerből - csak "formra beírós" előadás feltöltés esetén!


Technikai adatok

  • A ConfwareTM alkalmazásszolgáltatás (Software as a Service, SaaS), azaz a szolgáltató üzemeltetésében használható. A Molcomp System Kft. mint alkalmazásszolgáltató (ASP) a szolgáltatás teljes időtartama alatt biztosítja az összes szükséges hardver és szoftver összetevőt, valamint beállítja, üzemelteti és karbantartja a konferencia adatbázisát.
  • Elkülönített, folyamatos működésű adatbázis. A konferencia adatbázisában tárolt adatokat a szolgáltató elkülönítve kezeli a többi, általa üzemeltetett adatbázistól.
  • Web alapú hozzáférés bármilyen, Internet kapcsolattal rendelkező számítógépről. A ConfWareTM rendszer eléréséhez és használatához mindössze egy Internetre kötött számítógép és egy web böngésző program szükséges. A függetlenség érzésével tekintheti meg vagy tarthatja karban rendezvényadatait az irodából, otthonról vagy szabadsága helyszínéről.
  • Biztonságos adathozzáférés. Minden kommunikáció a ConfWareTM szerver és a web böngésző között biztonságos (https) kapcsolaton keresztül történik. A küldött és kapott adatok 128 bites SSL titkosítással közlekednek a weben, a titkosított kapcsolatot biztonsági tanusítvány hitelesíti. Ezen túlmenően minden regisztrációs és adminisztrációs oldali hozzáférés jelszóvédett, a jelentkezők és az adminisztrátorok csak azonosító és jelszó megadása után léphetnek be a rendszerbe.


Rendszerkövetelmények (a jelentkezők és az adminisztrátorok részére)

  • A ConfWareTM támogatja a fontosabb web böngészőket, mint Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari legújabb verziói. 
  • A számítógép képernyője 16 bit (vagy több) színmélységre legyen beállítva és a képernyőfelbontás mind a jelentkezői oldalon, mind az adminisztrátori oldalon 1024*768 pixel (vagy nagyobb) legyen.

 

Go to top